Een Golf trolley in alle soorten en maten

Golftrolley

Golf trolley, push cart, pull cart en elektrisch golftrolley, gemakkelijk en geschikt voor alle typen golftassen. Een Golftrolley is een handig karretje waarmee je een stand bag of cart bag op comfortabele manier een ronde golf kan spelen op een golfbaan in Nederland zonder je golftas zelf te moeten dragen.

Je plaatst simpelweg je golftas op de golf trolley met wielen en je golftas rijdt met je mee meestal inclusief handige golfballen houder, scorekaart houder en potloodclipje. Er zijn verschillende golftrolleys te koop van goedkoop tot met van alle luxe en gemakken voorzien. Kortom 2-wiel pull cart, 3-wiel push cart en de elektrische golftrolley.

Pull cart

2-wiel trolleys de zogenaamde Pull cart is voorzien van 2 wielen, een gedeelte om de golftas op te zetten met riempjes om de tas vast te snoeren. In plaats van dragen trek je gewoon je golf tas met je mee.

De pull cart is de meest eenvoudige trolley. Bij stilstand steunt het geheel op je golftas en de 2 wielen en bij het lopen komt de tas van de grond en trek je de golftrolley op 2 wielen achter je aan. De 2 wiel golftrolley is meestal uitgevoerd met harde banden en deze golftrolleys zijn opklapbaar dus compact te vervoeren per auto.

Push Cart

De driewiel golftrolley ook wel “Push Cart” genoemd is een luxer variant op de 2 wiel trolley. Deze golftrolley heeft 1 wiel extra aan de voorkant wat als voordeel heeft dat je de golftrolley tevens voor je uit kan duwen. De meeste 3 wiel trolleys hebben een handig remmechanisme. Omdat de drie wiel golftrolley wat luxer is heeft deze vaak comfortabele luchtbanden waardoor deze golf trolley licht rijd.

Elektrische golftrolley

De elektrische golftrolley heeft een elektromotor en een accu. Een elektrische golftrolley bied meer gemak en comfort dan de conventionele golftrolleys. Golf is een mooie sport maar de zware golftas dragen is minder leuk, de elektrische golftrolley staat klaar om die taak over te nemen. Als jij een van die golfers bent die geniet van de voordelen van de gezondheid van het spelen van een partijtje golf dan zou je het gebruik van een elektrische golf trolley kunnen overwegen. Aangezien Golf een spel is dat is gebaseerd op de spieren van de rug, schouders en polsen, dan is alles wat helpt om blessures en vermoeing te voorkomen alleen maar gunstig. Elektrische golf trolleys zijn zeer populair en de prijzen zijn tegenwoordig echt concurrerend.