Alle facetten van Golf op een Indoor Golfbaan

Indoor Golf is golfen in de winter of gezellig uitgaan met een groep

Indoor golf is een overkoepelende term voor golf activiteiten die binnen kunnen worden gespeeld zoals een driving range, chipping zone, oefengreens en bunkers maar tevens complete Golfbanen op een Golf Simulator.

Wanneer de speler een golfbal slaat, kan een computer een berekening maken van de richting, snelheid en de afstand. Indoor golf stelt golfers in staat binnen te trainen.

Indoor golf is binnen golfen zoals je buiten wilt spelen

Indoor golf is bij uitstek geschikt voor mensen die aan golf willen beginnen. Ook ervaren golfers gaan regelmatig naar een indoor golfbaan als het weer het niet toe laat. Op een indoor golfbaan ben je welkom met je eigen equipment en kan je een set huren. Indoor golf is de laatste tijd erg in trek voor grote groepen voor een gezellig dagje uit zoals een familiefeest of bedrijfsfeest.

Indoor golf centra in Nederland

Er zijn verschillende indoor golfbanen centra in Nederland

Indoor Golf Centrum Swingaway

Indoor Golf Centrum Den Haag

Swingaway is een indoor golf centrum in Den Haag waar je alle kanten van het golf realistisch kan beleven. Voor serieuse golfers en voor een leuk bedrijfsuitje of personeelsfeest, kinderfeestje, thematrainingen en golflessen op een indoor golfbaan. Voor bedrijven zijn er speciale bedrijfslidmaatschappen te verkrijgen.

Huur Golfsimulator
Eerste uur € 22,00
Verlenging € 17,00
Dagkaart € 35,00
Rittenkaart € 175,00
Materiaalhuur € 5,00

Mobiegolf Indoor Golf Amstelveen

Indoor Golf Centrum Den Haag

MobieGolf indoor golfbaan in Amstelveen is een groot indoor golf centrum gelegen op een bedrijventerrein in Amstelveen. In de sfeervolle hal staan 6 hypermoderne golf simulators waar wedstrijden gespeeld kunnen worden op de mooiste golfbanen ter wereld. Er is tevens gelegenheid om te oefen in putten en chippen en is er state-of-the-art analyse-apparatuur aanwezig om je vooruitgang te bekijken. De bistro voorziet van een hapje en drankje. Ook beschikken zij over moderne vergaderfaciliteiten om bijvoorbeeld het zakelijke met het aangename te combineren.

Huur Golfsimulator
Eerste uur € 40,00
Verlenging 30 min. € 20,00
Dagkaart € 15,00
Rittenkaart € 135,00
Materiaalhuur ?